ANNONS:

Pastasås med kräftstjärtar, chili och vitlök

kraftorpasta
Det är kul att ta fram gamla, sparade recept. Idag hittade jag en pastasås som görs av kräftstjärtar på burk, grädde, hummerfond, salt, svartpeppar, hackad vitlök och chili samt lite citron. Går snabbt att göra och är gott. Det fick bli dagens lunch.

På tal om mat har vi sagt upp prenumerationerna från Linas Matkasse och City Gross Matkasse. Linas Matkasse tar för lång tid att tillaga och City Gross har för mycket fläskkött. Jag föredrar snabblagade rätter och gärna få men bra råvaror. I nästa vecka ska vi testa Delikatessboxen som kommer en gång per månad. Det känns mycket roligare att få inspiration och inte ha fasta recept och veckoscheman att följa. Jag vill ju vara kreativ i köket också! Dessutom känns det som bortkastad tid att laga ny mat från grunden varje dag. Jag vill gärna använda något från det jag gjorde igår, t.ex. gårdagens kyckling passar som kall i morgondagens sallad.

8 Comments

 1. 25 October 2014 / 15:39

  Det där såg gott ut:)

  Vi har haft ICA matkasse och Linas matkasse, men har inget idag. Var så ofta fisk tyckte vi och sambon gillar enbart lax, sen behöver vi ha så det räcker till två matlådor oxå. Blev inte billigare heller, så vi valde att lägga ner.

 2. 25 October 2014 / 22:23

  MumS så gott! Spännande med ny kasse☺️

  • 27 October 2014 / 09:27

   Ja, fast snarare en överraskningspåse. 🙂

 3. 26 October 2014 / 13:01

  Jag håller med, det skall gå snabbt och enkelt att laga mat. Men samtidigt vara gott, nyttigt och innehålla bra råvaror!

  • 27 October 2014 / 09:27

   Det är verkligen gott och perfekt värmande i höstrusket. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.