ANNONS:

Bloggare som vill diskutera affiliatenätverk

bloggaff2
Jag har startat en grupp på facebook för bloggare som använder affiliatenätverk. Tanken är att öppet dela med oss av tips och hjälpa andra, nya bloggare på området. Jag har själv använt mig av t. ex. Tradedoubler sedan de startade 1999. Gå gärna med i gruppen för att få nya idéer och tips och dela med dig av dina erfarenheter. Jag vet att det är många som vill komma igång men inte riktigt vet hur de ska göra.

Här finns gruppen >>

P,S, Tipsa gärna andra bloggare.

6 Comments

 1. 22 October 2014 / 19:11

  Det ska jag absolut göra, både gå med och tipsa☺️

 2. 22 October 2014 / 21:55

  Tack!! Kram Anette

 3. 23 October 2014 / 06:48

  Vilken bra grupp du har startat & jag ska absolut gå med!
  Mvh Anette Starby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.