ANNONS:

Julen är här

julpynt2
julpyntikea1

Jag lunchade på Ikea igår och passade på att knäppa några bilder på julpyntet (ja, det är redan på plats) och köpa ett nytt soffbord. Jag är absolut redo för julpynt. Planerar att börja pynta så smått om ca en månad. Men först blir det en ny matta och soffbord. Visar bilder i ett annat inlägg.

Är ni redo för julen?

4 Comments

  1. 15 October 2014 / 19:34

    Ha ha, nog för att jag gillar julen men nää, har ju knappt lämnat sommaren:-) Börjar också fundera på julpynt runt första advent, det är ju rätt härligt med lite höst innan, tycker jag.

  2. 15 October 2014 / 20:30

    ÅÅå vad jag vill till Ikea…älskar julen med. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.