ANNONS:

Rum nr 1 målat och klart!

malat
Ett rum är klart – bara inredning kvar. Sängen från Babydan ska säljas på Blocket (har en till liknande) och så ska en vanlig säng på plats tillsammans med bokhylla, kaninlampa, ny gul gardin, skolbänk, dator, mysig grön matta med orm och mitt gamla dockskåp. Det blir Chloés rum. Har testmålat på vår blå tapet i sovrummet och det räcker att måla två lager vit färg. Kul att vara igång. Målet är att barnens rum ska ska vara hyfsat klara innan julmånaden tar fart.

P.S. Det var ganska mycket “skador” efter att det nya fönstret kommit på plats, men jag tycker det blev hyfsat bra med spackling och duttande med wettexduk för att få en struktur som liknar tapeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.