ANNONS:

God morgon fredag!

20141010-081137.jpg

Ingen träning idag heller vilket inte känns kul alls. Kroppen vill träna men jag känner mig inte helt hundra efter förkylningen. För jag hoppas verkligen inte att jag har en ny på gång. Vill att alla ska vara friska hela nästa vecka då jag har flera möten jag inte vill missa.

Har jag tur är glasögonen färdiga i slutet av nästa vecka. Jag fick i all hast välja andra bågar än jag tänkte mig, men skulle de visa sig vara helt fel är det inte hela världen. Är så glad att jag valde Synsam som ger denna garanti:

  • Vi lovar dig nya glasögon kostnadsfritt om de går sönder inom ett år, oavsett hur!
  • Vi lovar att byta ut dina nya glasögon inom tre månader om du kommer på att du inte trivs i dem, oavsett orsak! Byter du till glasögon med högre pris betalar du bara mellanskillnaden.
  • Vi lovar dig fria återbesök till vår optiker under ett år från senaste utförda synundersökning om du upplever några problem med ditt seende.

Det finns en del optiker som lägger hela styrkan, när det gäller prisma, i ena glaset för att de inte vet eller kan bättre, men det går lika bra att fördela det mellan de två glasen så att de blir jämntjocka. Konstigt nog känner inte alla optiker till detta. Visst kan man välja lågprisalternativ, men jag tycker det känns tryggare med Synsam.

Nu låter det säkert som jag är sponsrad av Synsam, men det är jag inte. I så fall hade jag självklart skrivit om att vi haft ett samarbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.