ANNONS:

En titt på kollektionen från Jean Paul Gaultier

3jeanp2

3jeanp5

10,

 

3jeanp6

3jeanp9

jeanp1

jeanp2
Jag har varit i en Lindex-butik och känt på kollektionen från Jean Paul Gaultier och måste säga att det fanns en hel del fina plagg, fler än vad jag trodde efter att ha sett kampanjbilderna. Det finns plagg både för dig som gillar helsvart och dig som gillar klassiska ränder. Faktiskt värt att ta sig dit för en titt.

Själv kom jag hem med strumpbyxorna som jag trånat efter. Testade en tröja som var väldigt oversize – har XS på mig mot normala M, och blev förtjust i den. Fast när en person sa till mig att applikationen liknande en snopp avtog mitt intresse för tröjan. 😉

16 Comments

 1. 8 October 2014 / 22:05

  Haha:-) Nu när du säger det, så visst liknar applikationen en snopp. Mitt intresse för tröjan avtog också:-)

 2. 8 October 2014 / 22:24

  svart och vit fungerar jätte fint som bas, går mycket i dessa två.

 3. 8 October 2014 / 22:47

  Vad kul att du tyckte om kollektionen. Jag har haft lite svårt att ta den till mig från bilderna, kanske jag kan se den någon gång och gillar den mer då.
  Kram Jennica

 4. 8 October 2014 / 23:08

  Hahah , jag döör! Tröjan ser snygg ut. Men en snopp? Ja kanske hahahah. Sussa sött! Kram

  • 9 October 2014 / 19:47

   Kommer man inte på den tanken så blir det svårt att bortse ifrån. 😉

 5. 9 October 2014 / 07:16

  Vad roligt att du tog lite bilder från kollektionen! Eftersom många tycker att det ser ut som en snopp på tröjan så ska jag köpa den. Jag tycker sånt är roligt & tycker den är extra snygg just för det. Jag är lite galen av mig & älskar att bjuda på mig haha!
  Mvh Anette Starby

 6. 9 October 2014 / 09:05

  Snopp var faktiskt det första jag tänkte på när jag såg tröjan ;-). Det fanns faktiskt en hel del fint i kollektionen, men jag var inte så förtjust i materialen så det blev inget köp för mig.

 7. 9 October 2014 / 10:36

  Den längre kjolen med sned dragked var överraskande snygg, åtm på mig som är lång. Synd att man inte kunde gå i den 🙂

  • 9 October 2014 / 19:45

   Haha, synd att inte funktionen fanns där. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.