ANNONS:

Dagens och dagens

tisd1
// Fuskpäls Zara // T-shirt YSL från Net-a-Porter // Kjol Acne // Boots Minnetonka från Raglady // Klocka michael Michael Kors från Klockia //

Började dagen med att tömma mitt kontor.

2tisd1
Sedan stod personal shopping stod på agendan.

32tisd1
Mina naglar matchade de lila plaggen i butikerna!

532tisd1
Ett kort lunchmöte på Fabriken.

5532tisd1
Besök hos optikern och beställning av glasögon och solglasögon med styrka efter många om och men. Fick välja bort bågarna från Efva Attling eftersom de hade blivit för tjocka, men jag tror dessa från Skaga blir helt OK. Jag har så stor lust att göra en egen glasögonkollektion för oss som behöver tjockare glas, men hinner inte att starta ett glasögondesignerföretag. 😉 Men det hade varit roligt att göra en gästkollektion.

4 Comments

 1. 6 October 2014 / 20:44

  Åh snälla du, gör det! Jag hade käpt de gladögonen på stört!☺️

  • 7 October 2014 / 20:21

   Toppen, vilken modell vill du ha på dem. 😉

 2. 7 October 2014 / 07:12

  Jag opererade mitt synfel för tre år sedan. Men vad jag känner igen mig i det du skriver, många gånger fick jag höra Nja de bågarna kan du inte ta med ditt synfel eftersom de kommer bli för tjocka….

  • 7 October 2014 / 20:19

   Visst är det trist! Vilken typ av operation valde du? Gick det smärtfritt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.