ANNONS:

Lördagens shoppingnytt!

e-handel

Senast uppdaterat kl. 12:22. Fler av mina tips finns här.

♥ Raglady ger 15% rabatt på nästan allt i hlegen med koden Kathe15.
♥ Stylebop ber fri expressfrakt just nu!
♥ Hedbergs har fått in nytt.
♥ Zalando har fått in mer höstnytt i alla prisklasser.
Rosencrantz ger 20% rabatt på allt i helgen.
♥ Sarenza har fått in nytt från Nike.
♥ Deichmann har fått in nya stövletter.
♥ Forward har rea med upp till 50% rabatt.
♥ Ecco har fått in höstnytt för hela familjen!
Ren Lyx har fått in ny barntvål!
♥ Eleven bygger om shoppen och ger därför 11% rabatt med koden makeover14 p.g.a. flyttstöket.
♥ Halens har fått in hundratals klänningar!
♥ Luisaviaroma har fått in nytt.
♥ Ellos ger 25% rabatt med koden 305857.
♥ Spartoo ger 10% raabtt med koden 65db92389e vid köp för minst 450 kr.
♥ La Redoute ger 20% extra rabatt på höstrean med koden 422846. Gäller t.o.m. söndag.

Tipsa gärna om rabattkoder och erbjudanden på min mail info@kathe.nu.

6 Comments

 1. 4 October 2014 / 12:24

  Hur länge räcker din kod på nike?

 2. 4 October 2014 / 14:26

  Skulle vilja varna för Gaam.se. Bilder och storlekar stämmer inte. När jag försöker göra en retur på grund av detta blir jag anklagad för bedrägeri. Låter helt vansinnigt, men jag har aldrig stött på mer oproffsig personal och hantering. KÖP EJ DÄR.

  • 4 October 2014 / 14:43

   Vad trist, jag har returnerat utan problem men eftersom jag vet vem du är vet jag att din uppgift stämmer. Tar bort tipset!

 3. 4 October 2014 / 19:47

  Hej,
  Jag är med i en tävling Loreal håller, där priset är min dröm! Att få titeln Loreal Paris Trendsetter 2015, man får göra allt som har med mode att göra allt ifrån att åka på modeevent och chansen att träffa stora kändisar inom mode. Det skulle göra min dag om du ville lägga en röst på mig om du gillar mitt bidrag! http://lorealparis.se/all-about-style/3412/ Tack på förhand, kramar Sanna! / http://Www.fashionjoint.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.