ANNONS:

Murad Clarifying Wipes

muradwipes
Idag fick jag hem ett gäng produkter för test då jag inte hade möjlighet att komma på en pressvisning på annan ort. Ikväll testade jag en rengöring samt ett prov på dessa indränkta ansiktsservetter från Murad – Clarifying Wipes For Blemish-Prone Skin. Efter ett enda svep insåg jag att jag måste ha fler. Som tur är delade jag servetten så jag har en imorgon kväll också. 😉 Just nu är min hud riktigt förkylningstrist, d.v.s. lite torr och fnasig kombinerat med orenheter, och då är dessa perfekta att använda. Jag använde dem istället för mitt vanliga ansiktsvatten och huden känns redan mycket renare och friskare. De ersätter också min renande örtmask från Decleor och proceduren är så mycket enklare och snabbare. Tummen upp!

Prisuppgift: 30 st servetter Murad Clarifying Wipes kostar 230 kr hos Eleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.