Måndagens outfit

mondagoutfit
// Tröja Maison Scotch // Fuskpäls Zara // Jeans MQ // Boots Isabel Marant // Klocka Michael Michael Kors // Armband KJL // Halsband Disney Couture // Väska Marc by Marc Jacobs //

Under tio grader i morse. Glad i hågen tog jag fram fuskpälsen som inte är för varm längre. 😉 Jag vet att jag kommer att ångra mig sen när det kryper ner på minus men just nu njuter jag av den svalare luften. Snö längtar jag dock inte efter.

4 Comments

  1. 22 September 2014 / 14:52

    Så snygg du är och vilken fin outfit. Läcker päls. Jag tycker det brukar vara så att när det blir kallare så blir det ändå inte så att man fryser även om man tagit fram varmare kläder tidigt. På något konstigt sätt så vänjer man sig. Ha en fin eftermiddag. kram Annika

  2. 22 September 2014 / 17:51

    Åh tack så jättemycket för dina fina ord <3 Vi är väldigt glada över det lilla livet som växer i mig 😀 Vilken snygg outfit!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.