Valet på söndag och allmänna tankar

Vet du hur du ska rösta på söndag? Jag har bestämt mig och det blir samma som förra gången. Ett parti i kommunvalet (väljer efter person) och ett annat parti i landsting och riksdag. Det är faktiskt lite spännande och jag hoppas det går som jag vill.

Två saker som jag ogillar är när kända personer använder sitt kändisskap för att påverka folk att rösta på ett visst parti. Det retar mig något enormt. Man röstar väl på ett parti för att man vill att just den politiken ska styra och inte för att härma en idol, eller? En annan sak som gör mig anti är att alla är så upptagna med sitt eget val och tror att det är det enda rätta. Även om jag är bergsäker på min sak, så inser jag att andra har rätt att tycka vad de vill.

Hur tänker du?

2 Comments

  1. 11 September 2014 / 21:38

    Jag kommer att rösta på samma parti i alla valen; Det finns ett jättestort problem i landet, som bara ett parti tar upp. Tyvärr handlar politik och ekonomi om hushållning av begränsade resurser och det tycker jag att man måste inse!

  2. 14 September 2014 / 10:31

    Håller helt med dig! Har faktiskt sett och läst på flera väldigt kända bloggar, som jag brukar besöka, som har uttryckt sina politiska åsikter och i vissa fall känns det som att de också försöker påverka sina läsare i en viss riktning. Inte ok! Speciellt inte om man i vanliga fall driver en modeblogg, där det aldrig diskuterats politik el liknande tidigare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.