Skönhetsnyheter!

Här är de senaste skönhetsnyheterna jag har fått pressmeddelande eller tips om!

skonytt1
Sleep Tan Mask från James Read är en brun utan sol-produkt som verkar medan du sover. När du vaknar är du solkysst och fräsch. Produkten heter Sleep Tan Mask och den är för kroppen, men sedan innan finns en motsvarande mask för ansiktet.
Inköpsställen: Eleven säljer James Reed.

powder
Lumene lanserar Blueberry Wild Mascara (159 kr), Time Freeze Ultra Firm Elixir (239 kr), men det är Long-Wear Eyebrow Powder (139 kr) som väcker mest intresse hos mig. Long-Wear Eyebrow Powder är en ögonbrynsskugga som ska sitta bra och som kommer med två färger i en förpackning.
Inköpsställen: Eleven och Lyko säljer Lumene.

sensai
Sensai har kommit med flera intressanta nyheter när det gäller foundation och puder och produkterna lanseras i vecka 40. Sensai Brightening Make Up Base (645 kr) ger en jämn hudton och återfuktar och det låter för mig som en BB-kräm. Intressant! En annan av dessa fyra nyheter jag skulle vilja testa är Sensai Total Finish Foundation (695 kr) som är en puderfoundation med antiage-egenskaper. Den ska alltså inte lägga sig i fina linjer trots att det är en puderfoundation. Också intressant.
Inköpsställen: Eleven och Skincity säljer Sensai.

rituals
Rituals släpper snart den nya vinterkollektionen Diwali, kommer att finnas i butik i oktober.Serien består av herr- och kroppsprodukter med doft av indiska kryddor.
Inköpsställen: Egna butiker och Kicks säljer Rituals.

bareminerals
BareMinerals har nyligen lanserat bareSkin (395 kr) som är en blandning mellan serum och foundation. Den låter kanske väldigt lätt men enligt produktbeskrivningen kan man få medium till full täckning.
Inköpsställen: Eleven och Skincity säljer bareMinerals.

Hittade du någon intressant skönhetsnyhet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.