ANNONS:

Att slå knut på sig själv

knut
Foto: Dagens frisyr – en av få uppsättningar jag klarar av. Vad jag gillar hårdonuts. 🙂

Jag har jobbat större delen av arbetsdagen med Replase Beauty och skulle kunna fortsätta hela natten lång, men jag måste inse att jag måste upp tidigt imorgon så det är bara att glömma. Lite synd, för på kvällarna jobbar jag som bäst. Tur att jag snart ska få fin hjälp av en student som pluggar till sociala medier-koordinator.

När jag startade Spinn – din kattidning på nätet i slutet av 90-talet jobbade jag ibland hela nätter och struntade i att sova, men det skulle aldrig komma på tal nu. och tur är kanske det. 😉

Vilken tid på dygnet jobbar du bäst?

6 Comments

  1. 4 September 2014 / 14:38

    Så fin frisyr!

  2. 4 September 2014 / 22:17

    Åh snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.