Vattenmassor

Jag har inte varit ute och kört än men igår var det tydligen jättemycket vattensamlingar här i Skåne. Fick boka av ett möte som skulle ske just precis nu och förmodligen får jag boka av det på lunchen också. Men jag får se det positiva – det blir en heldag på kontoret och jag förväntar mig att beta av mycket på att göra-listan. 🙂

Sambon hämtar barnen så jag kan träna direkt efter jobbet – en superlyxig dag. Och på fredag ska jag på after work på Media Evolution.

Nu kör jag igång veckan!

2 Comments

  1. 1 September 2014 / 13:44

    Heja nya veckan! Låter som en väldigt trevligt sådan som du har framför dig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.