Boka mig som personal shopper

personal
Jag ska lägga in ett bokningsschema men innan det är klart går det bra att maila till info@stylistonline.nu och boka mig som personal shopper i Malmö på Hansa, Mobilia och Emporia. Valengallerian i Trelleborg funkar också bra.

Jag anpassar efter dina önskemål, t. ex. hitta en lämplig outfit till ett speciellt tillfälle, börja bygga upp en basgarderob o.s.v.. Jag utgår från din stil/personlighet/smak, kroppsform och dina färger.

Vid personal shopping rekommenderar jag hellre färre affärer än många men var beredd på att prova mycket kläder. Jag dokumenterar och fotograferar alltid så att du sedan hemma i lugn och ro kan se vad du tycker bäst om.

Priser:
Standard personal shopping
2 h som inleds med intervju och valfri kaffedryck på café 1200 kr
Ingår efterarbete som redigering av bilder.

Speed-shopping
1 h snabb och effektiv shopping 700 kr
Ingår efterarbete som redigering av bilder.

Boka mig på info@stylistonline.nu.

Personal Shopper i Göteborg
Om du bor i Göteborgstrakten kan jag rekommendera Carina Näsman som har mail info@canasco.se.

Har du testat personal shopper någon gång?

8 Comments

 1. 26 August 2014 / 20:40

  Jag har aldrig testat en personal shopper…
  Jag går mest kläd som “casual Friday” till jobbet…

  Kram Sandra

 2. 26 August 2014 / 23:06

  Så roligt! Jag skulle älska att jobba ned detta i Västerås ☺️

 3. 27 August 2014 / 11:09

  Jag ska snart (m. Bernadica faktiskt). Jag är bra på att shoppa, och jag har en bra bild av vad som klär mig (snitt och färg). Men jag tror att det går att väsa till shoppingen lite till – som jag gör med träningen när jag tränar med min PT;-)

 4. 27 August 2014 / 20:42

  Nä, jag har aldrig provat det:) Bor i en mindre stad och tror inte det finns någon här i stan.

  • 27 August 2014 / 20:51

   Det stämmer nog att det är vanligare på större orter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.