Leopardblus och byxor – tiger eller leopard?

leooutfitesprit2

Djurmönstrat är en fortsatt stark trend i höst och hänger kvar både hos de dyrare och de inte fullt lika dyra märkena. Det senaste halvåret har jag investerat i en leopardtopp och leopardsneakers, och jag kan tänka mig en djurmönstrad sjal längre fram. Gärna i något lyxigt och tunt material som siden.

På något sätt tröttnar jag aldrig på djurmönstrat, det känns alltid kul och aktuellt. Jag tycker helt klart att djurmönstrat går att jämföra med “den lilla svarta”, randigt och rött nagellack.

På bilden ovan syns två snygga, liknande outfits med djurmönster. Den vänstra outfiten kommer från Esprit och plaggen kostar där totalt 898 kr. Blusen (399 kr) i tigermönster finns också i ett annat fint svartvitt mönster (om du hellre föredrar det). De svarta jeansen (499 kr) är av klassisk 5-ficksmodell och tillhör underkollektionen EDC.

Bilden till höger kommer från Net-a-Porter och där kostar plaggen totalt 4300 kr. Blusen kommer från Tamara Mellon och materialet är en lyxig mix av bomull och siden. Byxorna kommer från J Brand och är vaxade vilket ger en snygg läderlook.

Vilken av dessa outfits gillar du bäst – tiger eller leopard?

esprit3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.