Festklänning för halva priset

klanning
De här klänningarna från Vila har jag testat. Jättefina och festliga! De finns i färgerna svart (kall) och beige (varm) och sitter väldigt snyggt på, särskilt på dig med midja, och döljer eventuella “skavanker” med peplum-volangen. De kostar 400 kr i butik.

klanning2
Just nu har Nelly ett erbjudande som går ut på att de har prissänkt 50 plagg med 50%, och ett av plaggen är just denna klänning. Den kostar alltså bara 199 kr.

Jag rekommenderar att gå ner 1-2 storlekar om du kan. Jag brukar ha M upptill och S nertill och det var inga problem för mig att få S och XS att sitta snyggt. M blev till och med för stort.

Direktlänk till spetsklänningen >>

2 Comments

  1. 21 August 2014 / 13:14

    Dessa klänningar ser hur snygga ut som helst. Går det att ha en BH under eller syns den baktill? Fanns tyvärr inte i butiken i Nordstan i Göteborg, men nätet finns ju 🙂 Tack för att du delar med dig.

    • 21 August 2014 / 13:17

      Det blir snyggast med ett tillbehör som gör att bh-banden inte syns i ryggen. Twilfit har för ca en 50-lapp. 🙂 Kommer inte ihåg vad det kallas för men om du förklarar vad du ska ha den till så vet de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.