Recension av Clarins Instant Definition Mascara

mascaraclarins
Jag har testat en mascara från Clarins som heter Instant Definition Mascara. Enligt produktbeskrivningen ska den ge “spektakulär volym, precision och definition genom den innovativa dubbelborsten som fångar och stylar varje frans“.

Kort bakgrund på hur jag ser på fransar och mascara:
När jag applicerar mascara vill jag att det ska ge effekt och synas. Naturliga fransar har jag när jag inte använder mascara. Men samtidigt vill jag inte ha ihopklumpade s.k. spindelfransar. Färgen måste vara svart. Även om jag använder brunsvart ögonpenna för att få ett mjukare intryck på mig som är ljus och varm i färgerna vill jag att fransarna ska markeras kraftfullt.

Clarins Instant Definition Mascara ger just den effekten jag är ute efter! Jag är också mycket förtjust i borsten som har korta borst i spetsen så att man lättare kommer åt fransarna mot inre ögonvrån. Det enda negativa jag kan komma på är att den är lite svårare att få bort på kvällen. Men å andra sidan är den inte värre än mascaror från Lancome.

Jag tror den här mascaran passar dig bra som normalt gillar Lancômes mascaror. Det verkar vara väldigt olika åsikter gällande den här mascaran. Beleza dissade den.

Mitt betyg: 4/5

Inköpsställen: Mascaran finns här hos Kicks för 275 kr men den finns också här hos Eleven som säljer den för 234 kr.

2 Comments

  1. 19 August 2014 / 15:26

    Tack för tips! Det värsta jag vet är när mascaran släpper från fransarna när man är ute o går. Men samtidigt vill jag inte att den ska sitta för hårt heller för jag vill kunna få bort den utsn olja. Kram Pernilla

    • 20 August 2014 / 09:49

      Jag fick bort den utan olja, men det finns mascaror som går att få bort mycket lättare. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.