Sensommarfräsch med tre bra produkter

Tre bra produkter från Beautyplanet
Beautyplanet har rea med upp till 70% rabatt som jag tror slutar snart, så jag tipsar om tre favoritprodukter från deras rea som är effektiva på riktigt. Det kan ju vara trevligt att behålla sommarfräschören ett tag till, eller hur? 🙂

Decleor Life Radiance Energising Vitamin Cure 290 kr 189 kr
Detta serum blandar du till när du får hem det för att C-vitaminet ska vara riktigt koncentrerat och fräscht. Sedan använder du det som ett serum eller över ditt vanliga serum under 10-dagar som en kurbehandling. Jag brukar använda det som ensamt serum. En härlig kur som ger huden ny energi och samtidigt dämpar eventuella orenheter. Men absolut inte uttorkande – det är ju en olja. Mycket prisvärt!
Direktlänk till produkten >>

Xlash ögonfransserum 3 ml 500 kr 299 kr
Xlash är det ögonfransserum jag har använt mest och det funkar utan tvekan samtidigt som priset är himla bra. Dessutom räcker 3 ml lätt i flera månader. Här är bilder från ett tidigare test. Jag har slarvat med att använda det under sommaren så jag ska påbörja behandlingen från och med ikväll. Efter bara 4 veckor syns tydliga resultat och efter två månader har maxeffekten uppnåtts. Därefter räcker det att applicera varannan kväll för att bibehålla de långa och något mörkare fransarna.
Direktlänk till produkten >>

Touche Eclat Radiant Touch 415 kr 279 kr
Touche Eclat från Yves Saint Laurent är en gammal favorit. Den fungerar jättebra under ögonen eftersom formulan är fin och inte lägger sig i några linjer samtidigt som det mörka ljusas upp. Passar också bra till näsvingarna. Det är dock ingen concealer som döljer röda lysande finnar. 🙂
Direktlänk till produkten >>

Ja, det var tre av mina favoriter som jag tycker är riktigt bra!

2 Comments

  1. 15 August 2014 / 23:44

    Oj vilken skillnad där med Xlash, själv har jag testat neulash men den hjälpte knappt så jag gick över till att fixa fransarna istället, har gjort det i två år nu men är lite nyfiken på alla dessa olika fransserum som gör fransarna längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.