Senaste tidens outfits

vecka 33
Här är senaste tidens outfits. Inte jättemånga men min ambition är att ta bilder nästan varje dag. Måste hitta ett bra ställe att ta bilderna på och ha en kamera färdig på stativ varje morgon – det blir mycket lättare då.

Idag försvann internet ett par timmar vilket innebar att jag blev klar med kvitton och mina pärmar. Känns jätteskönt. Bokföring efteråt känns ungefär som när man klippt topparna hos frisören. 🙂

8 Comments

  1. 14 August 2014 / 22:03

    Mycket fint!

    Jag sitter och surfar runt och letar toppar/blusar med färg men de är verkligen inte många. Varma toner rött, gult, grönt är jag ute efter men hittar inget som faller mig i smaken. Jag vill inte ha för u-ringat eller V-ringat. Har du tips på nån butik där man kan hitta färg?

    • 15 August 2014 / 09:01

      Tackar! Jag ska kolla upp om jag hittar något. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.