30% rabatt på tandblekning i min webbshop

Beautiful smile of a young woman
Snart börjar skola och jobb igen och då kan det vara trevligt att komma tillbaka fräsch med vita tänder. Därför har jag fixat rabattkoden kathe30 som ger 30% rabatt på hela sortimentet i min webbshop Smilfink.

Om du är bloggare/instagrammare/twittrare och vill kunna erbjuda dina läsare/vänner en personlig rabattkod, maila till mig på info@kathe.nu så fixar jag det. 🙂

Smilfink erbjuder säker tandblekning för hemmabruk från olika kända märken. Om du är osäker på vilken produkt som passar dig bäst, gör testet. Det kostar inget.

2 Comments

  1. 7 August 2014 / 09:41

    Jag är igång med blekningen nu igen, har tagit en förebild för det kan vara kul att jämföra hur det såg ut när jag började. Tänkte göra ett inlägg när jag gjort klar behandlingen och då vore det kul med en rabattkod. Men det blir ju inte förrän om en och en halv vecka, så jag hör av mig då igen om det är ok! Ha en fin dag! Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.