Min kontorsplats

kontorplats
Jag har varit och röjt på min kontorsplats. Nästa gång ska jag börja piffa och få till en riktigt mysig och effektiv arbetshörna. I nästa vecka börjar takläggningen här hemma och jag tror jag får bäst arbetsro på kontoret. Jag hyr fram till november men jag tänker också kombinera med Minc StartupLabs. Och hemma förstås – när jag måste vara supereffektiv eller om barnen är sjuka, då funkar bara hemma.

Sedan funderar jag på Minc Incubator, men då kanske jag måste vara på kontoret i Malmö varje dag och det funkar inte för mig. Jag får ta reda på det. 🙂

2 Comments

  1. 1 August 2014 / 08:36

    Jag rekommenderar starkt MincIncubator, eller Medeon vid Mobilia beroende på vad du sysslar med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.