ANNONS:

Invaderad av trips

sommardag2
Det har varit förfärligt varmt idag men det gick bra med mycket vatten och trevligt häng med släkten. Det riktigt jobbiga var tripsen som invaderade hela min kropp inklusive hårbotten. Usch, det kliar fortfarande trots en behaglig kvällsdusch. Anledningen till att tripsen frodas just nu beror på att rågen skördas och rågbröd är ju gott så jag står ut.

Ikväll ska jag fortsätta att kolla in ett nytt WordPress-tema till min blogg. Har hittat flera riktigt snygga. Äntligen! Och sedan planerar jag att sätta ihop dagens shoppingtips med rabattkoder.

2 Comments

  1. 23 July 2014 / 22:20

    Vad är trips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.