Sandaljakten har börjat

sandaljakt1
Igår såg jag de här snygga sandalerna från Vagabond hos Nilson. Supersnygga i verkligheten och satt så fint på min fot, men tyvärr var stl 38 slutsålda precis överallt. Prövade 39:or men hälen glappade lite väl mycket. Jag har sökt och kommit fram till att modellen heter Flora. De finns här i alla storlekar utom 37 och 38. Stor suck! Jag hittar inte min storlek i någon annan butik heller.

sandaljakt2

För att inte låsa mig vid en viss modell funderar jag på den här modellen Erie som också kommer från Vagabond. Den finns här på rea.

sandaljakt3
Erie finns i guld också. Så nu måste jag bestämma mig om jag ska ta svarta som jag tänkte från början eller guld. Hm…

Har någon sett svarta Flora i stl 38?

2 Comments

  1. nina
    20 July 2014 / 17:12

    Det ska finnas 38:a kvar i Malmö, på Scorett – Förstadsg. 🙂

    • 20 July 2014 / 21:41

      Attans att jag inte hinner dit i veckan. Tack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.