ANNONS:

Kvällens hudvårdsrutin med Clarisonic

hudvardsrutin
De här produkterna använde jag ikväll när jag gjorde min hudvårdsrutin. Kom på att jag glömde ögonmakeupremovern men annars fick jag nog med allt. Detta är min lilla kvällsrutin, ni ska få se den stora en annan kväll. 😉

Jag gillar att använda en rengöring med någon form av syra och sedan en tid tillbaka använder jag återigen Jan Marini Bioglycolic Face Cleanser tillsammans med den elektriska ansiktsborsten Clarisonic Mia 2 för att få en riktigt bra och rengörande effekt. Ibland tar jag och tvättar en gång på vanligt vis och sedan gör jag om proceduren med Clarisonic. Det är när jag använt en riktigt makeupkräm. Nu på sommaren använder jag lättare BB-krämer.

Nästa steg är att använda ansiktsvatten. Mest för den extra rengörande effekten, men också i viss mån för att vårda. En ny favorit är Sensai Softening Lotion (Moist) som också kan användas som ett “pre-serum”, men jag föredrar att slösa lite på en bomullspad just för att få en rengörande effekt. Sedan duttar jag förebyggande med Lancome Clarifying Exfoliating Toner på de eventuella partier där finnar skulle kunna poppa upp, men på väl avgränsade områden eftersom ansiktsvattnet innehåller alkohol och det är inget jag vill svabba i hela mitt ansikte.

Som ögonkräm testar jag just nu Carita Supreme Wrinkle Solution Eye Contour och den är bra! På kvällen använder jag Mene&Moy Phytic Cream som både har “anti-age”-effekt och förhindrar att finnar poppar upp.

Slutligen blir det mer duttande, den här gången med Murad Blemish Spot Treatment på ev. finnar.

Nu låter det säkert som om mitt ansikte är fullproppat med finnar men riktigt så illa är det inte. Jag får bara vara extra noga nu på sommaren. Jag trivs nämligen inte alls med att vara finnig så det förebygger jag. Jag har också alltid “anti-age”-tänk när jag väljer produkter till min hudvård.

Hoppas det gav dig lite inspiration till att testa något nytt! 🙂

Inköpsställen:
Jan Marini – Feelunique (koden JUL14SAVE5 ger 5% rabatt t.o.m. den 27 juli), Skincity samt Hudoteket.
Clarisonic Mia 2 –
Kicks
Sensai Softening Lotion (Moist) –
direktlänk
Lancome Clarifying Exfoliating Toner
– Feelunique (koden JUL14SAVE5 ger 5% rabatt t.o.m. den 27 juli) samt Kicks.
Carita Supreme Wrinkle Solution Eye Contour – 
Feelunique (koden JUL14SAVE5 ger 5% rabatt t.o.m. den 27 juli), Skincity samt Hudoteket.
Mene&Moy Phytic Cream –
direktlänk
Murad Blemish Spot Treatment –
direktlänk

Hur ser dina hudvårdsrutiner ut för tillfället?

4 Comments

 1. Carro
  21 July 2014 / 08:57

  Roligt att läsa om din rutin!
  Själv använder jag dess produkter.

  Morgon
  Shu uemura oil cleanser premium A/I
  Lätt ögonkräm arcona eye serum
  Cellex c hydra 5 b- complex
  Cellex c skin firning cream plus
  La mer creme

  Kvällen:

  Shu uemura cleanser premium A/I

  Cellex c hydra 5 b- complex
  md formulations vitaplus anti aging eye complex
  Cellex c BETAPLEX NEW COMPLEXION CREAM (1-2 ggr/ vecka)
  La mer creme

  Sen b.l.a bliss oxygen mask o Peter thomas rooth firm peeling gel vid behov.
  Även chanel fukt mask och cicamed collagen boost mask

  • 21 July 2014 / 09:47

   Tack Carro för att du ville dela med dig! 🙂 Jag ska kolla upp Chanel fuktmask – behöver nämligen en ny fuktmask.

 2. Carro
  21 July 2014 / 14:46

  Det blev ett väldigt långt inlägg sist :))

  Chanel HYDRAMAX + ACTIVE
  ACTIVE MOISTURE MASK
  Är väldigt skön .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.