ANNONS:

Teorin hudterapeuter läser

GuildLogo

Jag är länge letat efter ett sätt att tillgodogöra mig all kunskap om huden som hudterapeuter läser, men inte hittat bra alternativ. Jag har till och med funderat på att lägga ett år på utbildningen, men kommit fram till att det är teorin jag vill åt och inte det praktiska. Jag har också försökt hitta anteckningar och kursmateriel från någon som gått utbildningen, men inte lyckats den vägen heller.

Men, nu har jag äntligen hittat ett bra alternativ. The Guild of Beauty Therapists i England håller kurser online och sedan får man komma dit och göra den praktiska delen. Funderar på att gå kursen som rör ansiktet och strunta i det praktiska. Det innebär att jag inte blir godkänd men jag får teorin.

Och varför vill jag då detta? Jo för att..

..jag är extremt intresserad av hudvård.

..ser nytta i att ha kunskapen när Replase Beauty lanseras.

..den kan vara till gagn när jag bloggar här.

2 Comments

  1. Carro
    19 July 2014 / 07:52

    Det låter mycket intressant, har alltid undrat var dom får sin senaste information, vet att dom får lite info från märken som dom säljer och använder sig av, men det är ju bara en bråkdel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.