Fredagsmystävling med SF Anytime

anytime

Här är en riktigt mysig tävling för er som är sugen på att slappa till film en regnig sommarkväll. Jag tävlar ut två stycken följande kit i samarbete med SF Anytime:

Ett fredagsmyspaket från SF Anytime innehåller sköna mjukisbyxor, chips och vouchers (värde 19-39 kronor styck) för att se film. SF Anytime är nämligen en sajt som erbjuder film online som man kan streama till tv:n eller datorn. Titta gärna in själv och kolla in utbudet som består av allt från barnfilmer till deckare www.sfanytime.com.

Tävlingsuppgift: Vilken film skulle du vilja hyra hos SF Anytime och varför? Länka gärna till filmen.

Tävlingen pågår t.o.m. tisdagen den 22 juli. Vinnaren utses under vecka 30. Lycka till!!

5 Comments

 1. Malin
  16 July 2014 / 09:03

  Jag skulle hyra About time, dra på mig mjukisbyxorna och krypa upp i soffan med chipsen och bara mysa och njuta av lugn och ro när barnen somnat. En riktigt feel good stund för bara mig!

 2. Stina
  16 July 2014 / 21:25

  Jag skulle åka hem till min nyseparerade lillasyster och ge henne mjukisbyxorna. Vi skulle ladda med chips, godis och massor av näsdukar och hyra The Notebook med Ryan Gosling, en film jag velat se i flera år nu men ännu inte fått tillfälle att hyra. En kväll utan familjen men med min bästa vän, vad kan vara bättre?

 3. Marie
  17 July 2014 / 08:37

  Varannan fredag är jag helt solokvist, för då är resten av
  familjen iväg på aktiviteter….
  Och då skulle jag passa på att hyra Abraham lincoln vs Zombies!
  Jag älskar zombiefilmer, men det gör ingen annan i familjen, så då
  gäller det att passa på… Tänk att sjunka ner i soffan med chips, och
  kanske ett glas vin, bara jag och en hög zombies, vilken höjdare, haha!

 4. Frida
  17 July 2014 / 11:13

  Hejsan!

  En ny kärlek jag har i min famn,
  han känns redan som min man.
  Underbar han är
  och lyser upp i min atmosfär.
  Sci-Fi tycker vi båda om och
  har sett liknande filmer gång på gång.
  Denna film har vi däremot inte sett,
  det skulle vara kul att veta om vi även på den kan se oss mätt.

  http://sfanytime.com/sv-SE-9619-Upside-Down.aspx

  Somriga hälsningar
  Frida

 5. 23 July 2014 / 20:34

  Jag skulle vilja överraska min man med en myskväll framför transformers. Han har pratat om den ett tag men vi har inte riktigt tagit oss iväg på bio. Båda två gillar hellre att mysa ner oss i soffan så det här tävlingen passar ju perfekt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.