ANNONS:

Somenid – ett nytt svenskt klädesmärke

somenid3

somenid1

Jag fick ett mail igår från Elin Andersson som har startat ett klädesmärke som heter Somenid. Elin Andersson är tillbaka i Sverige efter sju år i Milano, Italien där  hon först pluggade mode sedan jobbade som grafisk designer för modehuset Moschino.

Så här skriver Elin om Somenid:

Jag har många grundprinciper; jag vill bland annat använda ekologiska material i den mån jag kan, producera under schyssta förhållanden, blanda konst och mode, ge kunder möjlighet till skräddarsydd service och personlig kontakt och alltid göra grundliga efterforskningar vid produktionen som jag ska försöka hålla inom Sverige så mycket jag kan delvis för att främja svenskt företagande och med tanke på miljön.

Om du vill stödja Somenid så finns företaget hos FundedByMe där DU kan investera i märket.

Stort lycka till Elin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.