Solskydd i duschen

solskyddiduschen

Det ska vara enkelt att använda solskydd, det ska gå fort och dessutom inte kleta ner kläder eller förstöra makeupen. Lush har lanserat The Sunblock som kostar 159 kr och som används i duschen, vilket gör att man slipper att smörja in sig efter duschen.

Själv använder jag solpudret från bareMinerals som har spf 30 både till mig själv och barnen. Helst hade jag föredragit 50 men 30 får duga. Jag upplever mindre tendens till soleksem när jag använder solpuder istället för kletig kräm. Ansiktet vill jag inte kleta in med något som täpper till porerna och då är pudret kanon!

Har du något favoritsolskydd?

2 Comments

 1. Clara
  14 July 2014 / 12:54

  Hej!
  Måste tipsa dig om Basiderm oil control, som är en ansiktscreme för fet hy och som dessutom har inbyggd solskyddsfaktor! SPF 30. Den är toppen på sommaren! Lätt och utan parfym, täpper inte till porerna. Jag använder ibland Bare Minerals Matte som puder över dessutom, och ibland bara Basiderm, har hittills inte bränt mig. 🙂
  Tack för en bra blogg!

  • 15 July 2014 / 18:11

   Tack för tipset och tack för att du läser. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.