Myntonad – perfekt alkoholfri drink

myntonad
Det är lite trist att de alkoholfria alternativen ofta kommer i skymundan på fester, men nu har jag hittat ett jättefint alternativ – Myntonad från Brämhults. Idag var det demonstration av Myntomad på ICA och jag passade på att provsmaka. Å, så gott och fräscht det var. Det blir hela familjens fördrink ikväll! Myntonad har smak av citron, mynta och lime, och har lite socker i sig så det inte blir outhärdligt surt men ändå inte så mycket socker att det blir trist barnsaft.

Tips! Vill man spetsa till det borde det funka bra att hälla i lite vodka eller annat lämpligt.

4 Comments

  1. j
    1 July 2014 / 16:40

    ett tips är att mixa den med frysta hallon. Det blir ännu mer “sommardrink.” =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.