ANNONS:

Microneedling, skinroller och bodyroller

bodyroler
Jag fick den här bodyrollern som test av en grossist där jag köper tandblekning till Smilfink. Bodyroller eller skinroller har många mikronålar som rullas på huden och det ska hjälpa till att öka kollagenproduktionen och minimera rynkor, ärr och celluliter. Det låter kanske hemskt att rulla nålar över ansiktshuden, men faktum är att de bara är 0,25 mm långa.

Har du testat skinroller?

4 Comments

  1. 18 June 2014 / 04:52

    Jag har testat. Skulle säga att det absolut kan fungera men att man bör läsa på ordentligt och välja roller med omsorg. Skulle inte rolla i ansiktet med hemma-grejer dock. Många rollers från Kina håller ingen vidare kvalitet. Istället för mikronålar är det små knivar som gör rätt stora hål i huden.

  2. 18 June 2014 / 11:55

    Jag har inte testat men skulle väldigt gärna göra det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.