Två olika elektriska fotfilar från Scholl

fotfil2
Foto: Den här heter Scholl Express Pedi och är den jag själv klickade hem och har använt två gånger. Den funkar bra men jag skulle vilja ha något som tar i lite mer, även om jag förstår tanken att de inte vill att användarna ska riskera att fila ner för snabbt och skada sig.

fotfil1
Foto: Fick idag veta att den här modellen, också från Scholl, är lite rivigare och rejälare.

Jag hade helt missat att det finns två elektriska fotfilar från Scholl. Den ena är mildare i sin behandling och den andra tar lite mer. Ska Googla och ta reda på fler skillnader. Kände du till att Scholl har två olika varianter? Jag undrar vilken som kom först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.