ANNONS:

Mina makeupfynd från Kicks

minareafynd

Igår när Kicks rea startade klickade jag hem en hel del billigt. Tänkte visa vad jag väntar hem, men bilder på det som sålt slut under dygnet finns inte kvar. Men här ovan kan ni se en del.

Jag har blivit så tråkig när det gäller val av makeupfärger, väljer ofta samma gamla bruna färger utom mascaran som alltid är svart, så jag passade på att beställa nya ögonpennor och ögonskuggor i nya, kul färger. Det är så lätt att bli bekväm, men det är farligt att fastna i bekvämligheten. Lite nytt brukar ofta pigga upp. Det blev också en rengöring från bareMinerals, olika mascaror, läppglans från Dior, serum från Clinique och annat smått och gott.

Nu väntar jag på att Eleven, Skincity och Hudoteket ska börja sin rea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.