ANNONS:

Isabel Marant-boots upphittade

isabelmarant2

Vilken dag! Den började med att Hektor var jättehängig och på gränsen-febrig så han fick stanna hemma från förskolan. Sambon vabbade på förmiddagen och jag på eftermiddagen. Jag hann göra det jag verkligen var tvungen att ta itu med, men jag hann inte förbereda inför morgondagens firande eller nästa veckas semester.

Ikväll blir det en mix av att se Game of Thrones (jag har nyligen blivit helfrälst), packa in födelsedagspresenter och jobba.

Ser ni bootsen på bilden? Det är ett par Isabel Marant. De är faktiskt precis så sköna som alla säger. Jag hittade dem när jag röjde igår. Hann knappt börja använda dem när jag köpte dem för några månader sedan. Har haft lite lätt ångest över att jag gjort av med dem, så jag blev rejält glad över att hitta dem. Nästan så jag längtar till hösten. 😉

Tips! Mytheresa har den här skomodellen från Isabel Marant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.