Min kommande vecka

smilfinkskicka
Foto: Det är något speciellt med de första beställningarna som kommer in när man driver webshop. Adressetiketterna har inte kommit än så det får bli provisoriska så länge. Den mest populära produkten hos Smilfink är tandblekningspennan (min egen favorit) och på stark andraplats kommer munsprayen. Vi väntar in många fina skal/fodral till Mobilstil i början av veckan.

En vecka kvar till skolavslutning och semester men innan dess ska vi fira våra treåringar i början av veckan. Jag har några presenter kvar att fixa vilket jag gör imorgon på lunchen. Jag tror att deras Happy Soap kommer imorgon och barntvålarna blir också perfekta presenter. Min f.d. kontorskollega har nämligen startat Happy Soap. En kanonidé som får alla barn att vilja tvätta händerna. 🙂

Jag har bra koll på vad jag ska hinna jobba undan på fyra dagar och i slutet av veckan har jag en lunch inplanerad som jag ser fram emot. Det blir min sista jobblunch på minst en månad. Jag väntar också in en offert som är ganska avgörande för om jag väljer plan A eller B. Jag hoppas att budgeten inte spricker!

Ni går ha en fantastisk söndag. Här skiner solen och det är över tjugo grader. 🙂

3 Comments

 1. anna
  8 June 2014 / 21:29

  jag är nyfiken på om du använt din beiga kimono från hm än?

  • 9 June 2014 / 20:16

   Ja, det har jag gjort. Och nu minns jag att jag glömt bort att ta foto. Sorry! Jag ska fixa det.

 2. Anna
  9 June 2014 / 21:34

  Vad bra! Är nyfiken på hur det såg ut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.