ANNONS:

Varför blir det alltid strul vid uppdateringar?

Jag avskyr att uppdatera min dator och mobil för jag vet att det ofta leder till strul, och mycket riktigt, idag när jag skulle uppdatera Windows till version 8.1 strulade datorn vid uppstart. Aktivitetsmenyn blinkade och datorn kom inte vidare. Startade upp ett tiotal gånger med olika kommandon, men inget hjälpte. Till slut kom jag på av ren slump att Ctrl + Esc hjälpte mig att komma vidare, och då kunde jag göra en systemåterställning. Det har lett till att alla bilder och annan information är kvar men alla bra program är borta – Office, Photoshop, mailprogram m.m.. Jag avskyr när jag behöver lägga tid på sån här sörja och jag skulle önska att jag aldrig mer behövde uppdatera något. Det kanske är dags att skaffa en Mac i alla fall. 😉

Ikväll är målet att få fram all mail igen.

2 Comments

  1. 1 June 2014 / 19:14

    Once you go Mac you’ll never go back 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.