Jag hinner egentligen inte starta fler webshopar…

… men jag har involverat mamma i detta så nu kör vi igång. Domänen är registrerad, konceptet klart, webshopen påbörjad och det saknas bara produkter. Jag hoppas vi kan vara igång om två veckor. Det är ett produktsortiment som mamma gillar väldigt mycket och jag har själv svårt att hitta bra produkter. Jag suger på karamellen ett litet tag om vad webshopen kommer att heta.

Ha en jättefin helg! 🙂

4 Comments

  1. Eva
    23 May 2014 / 20:27

    Det låter spännande ! Jag beundrar dig för att du jämt är så full av idéer och
    orkar så mycket alltid. /Eva

  2. 24 May 2014 / 07:10

    Spännande! Nu blir jag nyfiken på vad det är… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.