Testa hemma om du är varm eller kall?

varmkall
Foto: Varmt till vänster och kallt till höger.

Jag kommer att sälja det här draperingskitet till vanliga privatpersoner via Stylistonline.nu, som ett komplement till färgrådgivningen. Det passar er som är nyfikna på att ta reda på om ni är varma eller kalla i hudtonen, och själva vill testa framför spegeln i dagsljus. Varför inte samla ihop ett gäng och göra det tillsammans?

Det kan vara skoj och bra att själva få testa och se med egna ögon direkt, vilken skillnad färger faktiskt gör, men det är också praktiskt när du ska avgöra vilka färger i din garderob som är varma eller kalla.

Jag håller på att skriva en svensk manual och sedan lägger jag ut produkten i shopen. Jag har testat på mig själv och färgerna är super – jag såg direkt att jag var varm. 🙂

P.S. Visste du att vi blir kallare ju äldre vi blir?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.