Bra poddar enligt mig

Lyssnar ni på poddar? Jag har hittat några få jag gillar. Har börjat lyssna på ganska många men har tröttnat nästan direkt på de flesta.

Entreprenörspodden med Karin Adelsköld – intervjuer med entreprenörer. Intressant att få del av deras entreprenörsresa och ett plus för att de delar med sig av tips.

Barnpodden med Alexandra & Kajsa – första podden jag började lyssna på. Tyckte det var kul att ladda ner den just för att Alexandra hade startat den, men numera lyssnar jag för att den har ett härligt flow. Och det är inte jättefokus på barn längre vilket jag gillar.

Oss entreprenörer emellan – Alexandra som är i farten igen med sitt nya företag NewsHubby. Den här gången med Sofia som lanserade resetjänsten Owegoo i våras.

Relationspodden med Bingo och Katrin – fullständigt otippat att jag skulle gilla den här, men den är bra med härlig dynamik. Jag är i vanliga fall inget fan alls av Katrin (efter att ha kikat på hennes första blogg och sett henne i TV där jag tyckte hon gick för långt) eller Bingo som jag har försett med etiketten “sexgubbe”. Haha! Men nu gillar jag dem i podden. 🙂

Har du några poddfavoriter?

4 Comments

  1. Christine
    19 May 2014 / 18:22

    Jag stöttar inte Kateins alla åsikter men älskar att det faktum att hon är en liten, polsk kvinna som tar plats och är jävligt obekväm ibland. Vi har mängder av politiskt korrekta kändisar, jag har inga problem av att höra om en annan syn på livet.

  2. Christine
    19 May 2014 / 18:24

    Åh suck, svårt att skriva från mobilen! Glömde säga att jag gillar Ebba och Kittys tvodd, förutom de vanligaste stora poddarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.