Designerloppis – en ny grupp på Facebook

designerloppis

Jag gillar facebookloppisar och är med i flera. En del som säljer vad som helst och andra som säger sig vara lyxloppisar, men jag har själv saknat en som enbart säljer begagnade designermärken. Så gå gärna med i min Facebookgrupp Designerloppis för att fynda och sälja designermärken secondhand. Själv gillar jag att spana in begagnade designerväskor. Gruppen är alldeles ny och finns här. Varmt välkommen! 🙂

2 Comments

  1. 15 May 2014 / 16:01

    Bra att du tipsar om second hand, det gillar jag. I uppsala har det varit en del klädbutardagar också väldigt trevligt. Då är det alltså inga pengar inblandade!

    • 16 May 2014 / 15:52

      Kul med second hand. Märkesväskor håller väldigt länge dessutom. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.