ANNONS:

Pressmeddelande och design

projekt

Under morgonen har jag skrivit klart pressmeddelandet för Stylistonline.nu. Det var flera år sedan jag skickade iväg ett så jag kände mig lite ringrostig men jag tror det blev ganska bra. Nu har jag blivit varm i kläderna och längtar efter att skicka ut nästa. 😉 Väntar på ett godkännande av ett citat, sedan ska det skickas ut till få men väl utvalda mottagare.

Igår kväll satt jag uppe alldeles för sent för att rita upp en enkel design av REPLASE så att utvecklarna har något att gå efter. Använder mig av Mybalsamiq som Alexandra tipsade om för ett tag sedan. Superbra och enkelt att jobba med. Det blir ingen flashig eller färdig design men det blir mycket lättare att se struktur och funktioner.

Nu måste jag fixa till mig så att jag inte skrämmer slag på butikspersonalen. Jag är sådär härligt störtförkyld och det syns. 😉

3 Comments

  1. 9 May 2014 / 13:26

    Visst är det bra! Balsamiq!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.