ANNONS:

Allra första skissen till Replase

forstaskissen

Här är första mycket slarviga skissen jag gjorde till Replase. Jag har satt upp den på anslagstavlan för att inte glömma ursprungsidén. Det är så lätt att tänka ut nya funktioner men mitt mål är att skala ner och bara ta med det bästa till första versionen. Det är svårt!! Det är också svårt att speca ner allt exakt då det är lätt att missa något men det kan också vara funktioner jag vill lägga till. Jag vill inte heller göra en för avancerad sida innan jag vet hur användarna tar emot den, och vilka funktioner som gillas bäst. Drömmen hade varit att ha en programmerare på heltid i flera månader så att sidan kan testas och lekas fram tillsammans med utvalda användare, men det blir dyrare.

Den här veckan ska jag välja team och skissa klart! Wiiii! 🙂

4 Comments

 1. 7 May 2014 / 11:20

  Så himla spännande! Har du hittat något bra team som hjälper dig?
  Håller själv på med design nu och försöker lära mig att koda; svårt men roligt! =)

  • 7 May 2014 / 11:57

   Ja, jag tror det! 🙂
   Är det html och javaScript?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.