Sommarsnyggt hos H&M

snyggsommarbas

Jag gillar verkligen den här typen av outfit! Har beställt byxorna från H&M för jag tycker det är så fräscht med vita byxor på våren och sommaren. Eftersom vitt lätt får fläckar på sig (och inte minst syns!) köper jag helst billiga vita byxor, och ser till att ha minst två par i garderoben så jag alltid har ett par redo för användning under sommaren. Väskan och shortsen finns också hos H&M.

2 Comments

  1. 5 May 2014 / 14:12

    Snyggt från H&M. Det är tråkigt när det blir fläckar på vita kläder men oundvikligt. Smart att alltid ha två par hemma. Jag gillar skorna på bilden också. Ha en fin måndagkväll. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.