ANNONS:

ColdZyme och allt som tänkas kan

coldzyme

I torsdags när jag tränade sist gick det väldigt bra. Jag orkade mer än vanligt och kunde höja vikter. Härlig känsla! Men, jag hade också i bakhuvudet att jag kanske var på väg att bli sjuk, och mycket riktigt, idag har jag så smått börjat bli lite täppt i näsan och känna en aning i halsen. Det slår aldrig fel! När det går väldigt bra träningsmässigt, dröjer det inte länge tills jag bli sjuk, vilket gör att jag aldrig kommer över gränsen och utvecklas. Nu kämpar jag emot med Berocca, vitlök och ColdZyme.

Äldsta sonen är på sin andra antibiotikakur mot scharlakansfeber/halsfluss och jag hoppas verkligen inte att det är det jag fått.

Är det fler som har märkt av det här med att träningen går väldigt bra precis innan sjukdom?

4 Comments

 1. Carro
  4 May 2014 / 14:19

  Precis likadant för mig!

  • 4 May 2014 / 14:27

   Intressant, då finns det säkert någon vetenskaplig förklaring.

 2. Lisa
  5 May 2014 / 19:23

  Jag har också märkt det! Visst är det konstigt!

  • 5 May 2014 / 20:38

   Vad kul att vi är minst tre. Det måste finnas ett samband.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.