En färganalys hos Stylistonline

farganalys
Foto: Från dagens senaste utskick till en Stylistonline-kund som ville ha en utförlig färganalys.

Här är en liten sneakpeak på hur svaret ser ut när man beställer den stora färgrådgivningen. Svaret består alltid av tre sidor med förklarande information om personliga basfärger, accentfärger, kontrastfärger och metaller. Vi använder ett system som delar in varje årstid i tre olika grupper vilket innebär att man hamnar i en av tolv grupper. Det är fantastiskt duktiga och färgsäkra Carina Näsman som är huvudansvarig för Stylistonlines färgrådgivningar. Ni får inte missa att besöka hennes studio och butik Canasco om ni har vägarna förbi Göteborgstrakten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.