Mitt nya rouge/blusher från MAC!

ro1
ro2

Igår när jag gick förbi MAC på gågatan (Åhléns) passade jag på att fråga en av deras duktiga makeupartister om råd när det gäller val av färg. Jag har ett fast bronzingpuder från bareMinerals när jag har använt brunt utan sol och vill förstärka med ett brunare rouge, och så har jag ett aprikos krämrouge från Clarins som är ganska milt i nyansen. Men jag ville också ha ett puderrouge som är lite rödare och syns mer, och som kan ersätta mitt favoritrouge från Susan Posnick som tyvärr inte går att köpa i Sverige längre.

Med lätta, snabba och virvlande rörelser fick jag applicerat MAC Powder Blush (<– finns hos Kicks) i nyansen peachykeen och det blev så snyggt och precis som jag vill ha det.

2 Comments

  1. 25 April 2014 / 09:45

    De är så duktiga de som jobbar med smink. Man borde fråga om råd oftare. Ha en fin helg. Kram Annika <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.