Vinn örhängen från The Jewelry/Comme-Ci!

tavla

Foto: Tävlingsvinsten – ett par snygga örhängen från The Jewelry sponsrade av Comme-Ci.

Jag tycker vi kör igång vardagskvällen med en stjärnspäckad tävling. Vad sägs om att vinna ett par stjärnörhängen från The Jewelry? Det är nylanserade Comme-Ci som sponsrar!

Tävlingsuppgift: Vilka solglasögon på Comme-Ci är dina favoriter och varför?

Tävlingen pågår t.o.m. den 27 april. Lycka till! 🙂

14 Comments

 1. Elin
  22 April 2014 / 22:38

  Mina favoriter är Solglasögon, Vivienne Westwood, VW801 i creme/brun/guld. Detta eftersom cateye-modellen passar min ansiktsform samtidigt som den är trendig. Att få stoltsera med loggan på dessa glasögon från en legendarisk modeskapare och power-kvinna gör att jag dras extra till dem. Dessutom känns den ljusa färgen på skalmarna som en kulör som passar till allt och helt rätt vår/sommar 2014. Helt enkelt ett par originella solglasögon i snygg design som sticker ut bredvid alla pilotbrillor och wayfarers!

 2. Helena
  23 April 2014 / 08:48

  Åh vilken rolig tävling! 🙂
  Mina favoriter är helt klart “Moschino MO741 Vita” eftersom jag endast har svarta solglasögon och pilotbågar så skulle jag mer än gärna vilja ha dessa.
  Jag gillar att de är lite “kattögon” -liknande och älskar den röda accentfärgen! Den piggar verkligen upp!
  Sen tänker jag mig dessa solglasögon till min favoritklänning som jag brukar bära på en “sitta och ha det skönt på en uteserveringskväll” , en svart ganska laidback klänning där dessa skulle göra “outfiten” helt komplett!

 3. Emma L
  23 April 2014 / 09:23

  Mina favoriter är http://commeci.se/shop/mo741/moschino-74102/, dvs Moschino MO741 i vit färg. Jag tycker det ger ansiktet en helt annan inramning och look att ha solglasögon med vit båge, och det är en kul omväxling mot alla svarta och bruna bågar. Dessutom ser vit båge så fräscht ut, perfekt till våren och sommaren. Jag gillar just denna modell då den vita färgen i kombination med cateye stilen ger en glammig look som jag associerar med filmstjärnor och ett somrigt L.A. och Hollywood.

 4. Sari
  23 April 2014 / 17:40

  Jag gillar Vivienne Westwoods båge VW 809 med marmormönstrade skalmar. De är klassiska men har ändå det lilla extra med de snygga mönstrade skalmarna. Passar till allt.

 5. Niten
  23 April 2014 / 20:04

  Vivienne Westwood, VW833 gillar jag bäst. Klassisk snygg form, gråtonade glas och bågar i blått mönster – så fräscha till jeans och annat blått i sommar!

 6. Helene Ljungberg
  23 April 2014 / 22:10

  mochino i cateye stil gillar dem för om jag skulle använda dem så skulle jag förmodligen bli lite mamma glammig,inte lätt hinna med smink,kläder,hår och styling med en 4 mån bebis 🙂 men med dessa fina brillor så skulle jag nog bli liiite glammig iallafall,
  😉

 7. Louise B
  25 April 2014 / 08:08

  För mig blev valet enkelt och föll på ett par ifrån Vivienne Westwood VW809.
  http://commeci.se/shop/solglasogon/viviennewestwood-80907/
  Klassiska pilotglasögon är min absoluta favorit och det jag tycker passar mitt ansikte bäst men med en härlig lite twist i form av urcoola bågar, ser ut av vara lite marmormönster.

  Jag är väldigt klassisk i min stil men har i takt med att jag blivit tryggare med mig själv, börjat våga mer och testa nya saker. Jag följer inte trender men tycker det är kul att, i min egen takt, bli lite mer vågad i min stil 🙂

  Har faktiskt inte hål i öronen själv, men hade hemskt gärna vunnit dessa till min syster. Hon är min lilla stjärna och förtjänar att bli lite bortskämd!

  Ha en härlig helg!

 8. Debbie
  26 April 2014 / 15:49

  Jag har valt de elfenbensvita/beiga solglasögon eftersom de känns annorlunda om än klassiska nu till vår- och sommarsäsongen samtidigt som man ser härligt sval ut bakom de tonade glasen. De är enkla att matcha och kan “uppgradera” en enkel outfit så att man ser riktigt lyxig ut, oftast är det accessoarerna som kan rädda en outfit! Kul att kunna att bryta trenden med alla bruna och svarta bågar där ute med ett par i beige i stället 😀

  http://commeci.se/shop/solglasogon/viviennewestwood-80107/

 9. Elisabeth
  27 April 2014 / 20:56

  Efter en längre kik bland solglasögonen kände jag att par ifrån Moschino var mina absolut favoriter!
  http://commeci.se/shop/mo741/moschino-74103/

  Älskar solglasögon och hade mer än gärna haft denna lyxiga variant i mina ägor.

  Vad jag mer gärna hade haft i mina ägor är de superfina örhängen du lottar ut. Må låta konstiga, men denna tös ska
  på sin 25-års dag (två veckor kvar) äntligen ta modet och ta hål i öronen. Vad skulle då passa bättre än dessa fina?

  Hoppas hoppas på tur! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.