Min nya facebooksida

face

Jag har startat en facebooksida för Replase. Kul att folk redan har börjat gilla sidan. Gå gärna in där, för jag kommer att uppdatera om hur projektet framskrider. För er som missade mitt förra inlägg kan jag berätta att jag ska lansera en ny social shopping-sajt i höst – Replase. Jag har redan många bra webbshoppar som kommer att finnas med vid lanseringen vilket känns fantastiskt kul. Just nu är jag i ett skeende där jag funderar över samarbetspartners, utvecklare och finansiering.

2 Comments

  1. 12 April 2014 / 18:15

    Vad står replase för? En blandning av replace(ersätta) och…?

    • 13 April 2014 / 09:55

      En lek med replace. Jag ska förklara mer ingående sen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.