Recension av Clarins Golden Glow Booster

clarinsbus

Jag har testat Clarins Golden Glow Booster under några veckor. Golden Glow Booster är brun utan sol-droppar som blandas med din dag- eller nattkräm. På så vis slipper du att använda en BUS-kräm ovanpå din ordinarie kräm. Tre droppar blandas med din kräm och när du efter några dagar byggt upp din fuskbränna drar du ner till två droppar för att bibehålla mörkhetsgraden. Jag gillade idén direkt med att den blandas i min vanliga dagkräm.

Produkt: Clarins Golden Glow Booster.
Volym: 15 ml.
Pris: 289 kr hos Skincity.
Förpackning: Droppflaska.
Bra: Kan blandas i den vanliga dagkrämen, bygger successivt upp en fuskbränna och ger därmed ingen flammighet, bra pris, inget skimmer eller annat onaturligt, blir inte ens en liten dragning år orange, mycket dryg.
Dåligt: Svårt att få ut dropparna emellanåt, ger ingen som helst lyster eller glow som namnet antyder, torkar ut hudytan en aning och gör att huden känns matt.
Övrigt: Som ni märker är jag inte alldeles överförtjust, men jag använder den för jag gillar att den tar bort den vintriga blekheten efter bara en användning. Men jag kommer inte att använda den enbart, utan jag lägger gärna till ett bronzingpuder för att få lite härligt glow. Eftersom den torkar ut en aning passar den inte dig som är mycket torr i huden, men det kan vara en jättebra egenskap för dig som har fetare hud.
Betyg: 3,5/5

Har du testat?

4 Comments

 1. Christine
  7 April 2014 / 19:58

  Oooooh har tänkt köpa denna! Täpper den till porer? Luktar den något?

  • 7 April 2014 / 20:29

   Jag har varit förkyld en månad så jag luktar inget, men har läst om andra som tycker att den luktar minimalt jämfört med vanlig BUS. Jag tycker inte att den täpper till porerna.

 2. Carolin
  8 April 2014 / 15:18

  Följer din blogg dagligen, den är superbra!
  Blev nyfiken på golden glow, kan den jämföras med en vanlig brun utan sol? Ger den någon / lika mycket färg?

  • 8 April 2014 / 20:37

   Tack, vad kul! 🙂 Ja, som en vanlig BUS som byggs upp successivt. Om man peelar max en gång i veckan hinner man bygga upp en bra färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.