Aktiv på Instagram igen

insta

Det är ganska omständigt att växla mellan olika profiler på Instagram, vilket har gjort att jag varit mindre aktiv där än vad jag önskat. Men nu har jag löst det! Under en viss tid av dagen är jag inloggad på kunders profiler och resten av tiden på min egen profil. Jag heter kathenilsson där. Säg gärna hej där! 🙂

2 Comments

 1. Angelica
  5 April 2014 / 00:42

  Men det låter smart! Hur gör du då? Ett schema bara eller nån mer app? Måste själv växla mellan företag och privat nämligen 🙂

  Med vänlig hälsning, Angelica!

  • 6 April 2014 / 23:10

   Jag är inloggar halva dagen på kunders instagram och halva dagen på mitt eget konto så slipper jag logga ut och in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.